Запіканка з кабачків «Ovoshtnaya»
(покроковий рецепт з фото)
Поки ще не зовсім відійшли кабачки, пропоную приготувати смачну і корисну страву, яке можна подати і саме по собі, а можна у вигляді гарніру. Блюдо готується дуже просто! Знайомтеся з рецептом.
Хочете зробити блюдо ще більш ситним, - сміливо додавайте нарізану на шматочки курку або м'ясо на саме дно запіканки. Також відмінно сюди підійдуть і гриби!
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Вершки - 150 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка

1. Картопля почистіть і наріжте кружальцями.

2. Молодий кабачок можна не очищати. Наріжте тонкими кружками.

3. Форму змастіть маслом і викладіть шар кабачків.

4. Потім шар картоплі. І так, чергуючи, поки не закінчаться овочі.

5. Розкладіть зверху шматочки вершкового масла.

6. Для заливки з'єднайте яйця, борошно, вершки, подрібнений часник і сіль. Перемішайте.

7. Вилийте зверху заливку і запікайте кабачки в духовці при 180 градусах близько 30-40 хвилин.

8. Смачного!