Запечені гливи
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт запечених глив я знайшла в одній великій кулінарної книги своєї бабусі. Страви з грибами завжди схожі, але запечені гливи, на мій погляд, смачніше інших.
Запечені гливи можете подати, як закуску перед гарячим. Також вони добре підійдуть для салатів, досить тільки нарізати їх на маленькі шматочки. Вони добре поєднуються з кінзою, тому я раджу подавати їх, прикрасивши листочками кінзи. Іноді я їм запечені гливи просто так, зі сметаною. Дуже хороший полуденок. Пробуйте і насолоджуйтеся!
- Гливи - 4 штуки
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Листя кінзи - 10 штук

Помийте гливи.

Obrezhyte земля.

Розріжте гливи уздовж на кілька пластин. Полийте оливковою олією, приправити сіллю, поперчіть за смаком.

Запікайте гливи в розігрітій на 180 градусів духовці протягом 20-30 хвилин. Подавайте не настільки, присипавши рубаними листочками кінзи.