Яйця в тесті
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт простого, але в той же час апетитного і смачної страви, яке допоможе вам зробити ранок вихідного дня ідеальним. Дивіться рецепт!
Чудовий варіант сніданку вихідного дня. Швидко, смачно, ароматні і Красочно. Яйця в листковому тісті дуже смачні, подача оригінальна - блюдо оцінять і домашні, і гості. Приготуйте, не пошкодуєте! Як приготувати яйця в тесті я з вами поділюся.
- Куряче яйце - 5 штук(4 шт. - для начинки, 1 шт. - для змазування)
- Тісто листкове - 450 грам
- Перець солодкий - 0.5 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці мариновані - 200 грам

Підготуйте інгредієнти.

Цибулю і перець наріжте дрібними кубиками.

4 яйця відваріть до готовності, чистий.

Лук посмажте в невеликій кількості масла до прозорого кольору. Потім додайте перець.

До обсмаженою цибулі з перцем додайте дрібно нарізані печериці. Трохи обсмажте все разом.

Тісто розкачати і розрізати на 4 квадрата.

На кожен квадрат покладіть начинку.

На начинку поставте по 1 яйцю.

Підніміть кути кожного квадрата і з'єднайте їх в центрі.

Защепіте усі боки так, щоб вийшла пірамідка.

Пірамідки викладіть на деко, застелений пекарської папером. Змастіть збитим яйцем.

Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Ароматні яйця в тесті готові.
Запрошую до столу!
Запрошую до столу!