Яйця по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування яєць по-тайськи.
Кількість порцій: 6
- Зварених круто яєць - 12 штук
- Цукру - 150 грам
- Соєвого соусу - 100 мілілітрів
- Цибулини - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Свіжих перчика чилі - 2 штуки
- Пучок кінзи - 1 штука
- Рослинна олія - 1 штука (для обсмажування)

Цибулю і часник очистити, тонко нарізати. Перчики розрізати навпіл, видалити насіння. М'якоть нарізати багнистими півкільцями. У каструлю влити олію шаром 5 см. Сильно розігріти. Покласти цибулю, часник і чилі Готувати 2 хв., а потім перекласти овочі на паперові рушники.

Обсмажити в тій самій олії яйця, 3-4 хв. Викласти на паперові рушники, потім
Розрізати кожне на 4 частини і викласти на блюдо. У сотейнику змішати соєвий соус з цукром і готувати, поки цукор повністю розчиниться. З гілочок кінзи зняти листочки. Змішати з обсмаженою цибулею, часником і чилі. Додати до яєць і полити соусом.
Розрізати кожне на 4 частини і викласти на блюдо. У сотейнику змішати соєвий соус з цукром і готувати, поки цукор повністю розчиниться. З гілочок кінзи зняти листочки. Змішати з обсмаженою цибулею, часником і чилі. Додати до яєць і полити соусом.