Яйця, фаршировані гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Яйця, фаршировані гірчицею - проста, але смачна закуска до святкового столу. Більш того, її надзвичайно просто приготувати. В якості начинки ми зробимо ніжно-пряний "крем" з йогурту і гірчиці.
Яйця, фаршировані гірчицею, підійдуть на Великдень або після неї. Таке блюдо стане прикрасою і звичайного буденного вечері або обіду. Подайте до фаршированих яєць хліб і насолоджуйтеся.
- Яйця - 6 штук
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Йогурт - 1/4 склянки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 2-3 Щепоток
- Вода - 3 склянки (для варіння яєць)

1. Відваріть яйця круто.

2. Через 5-6 хвилин після закипання, злийте яйця холодною водою. Це зупинить процес варіння.

3. Очистіть яйця від шкаралупи і наріжте половинками.

4. В окрему мисочку виберіть жовток.

5. Жовток пам'ятайте виделкою до утворення однорідної маси.

6. До жовтків додайте оцет, йогурт і гірчицю. Все ретельно перемішайте.

7. Отриману суміш викладіть в пластиковий пакет з пропезанним куточком або в спеціальний кондитерський пакетик. Начинку додайте в лунку білка.

8. Фаршировані гірчицею яйця присипте меленою паприкою. Блюдо готово! До подачі зберігайте в холодильнику. Смачного!