Якщо курка в індонезійській
(покроковий рецепт з фото)
Курка по-індонезійки наблизить вас до Азії! Подавайте її з рисом, щоб дотримати всі традиції страви.
Я намагаюся дотримуватися національних традицій цієї страви, тому в його склад входять горішки кеш'ю, паста Каррі і кокосове молоко. На щастя, в наших магазинах сьогодні можна знайти піти всі продукти! А ці так ви точно знайдете. Курка по-індонезійському екзотичну страву з незвичайним смаком. Бажаю вам приємного апетиту!
- Куряча грудка - 1-1, 5 кілограма
- Нежирні вершки - 350 мілілітрів
- Паста Каррі - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Горіхи Кешью - 50 грам
- Листя базиліка - 10 штук
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Перець чилі - За смаком
- Кокосове молоко - 1 Склянка (може знадобиться більше.)

Розтопіть масло на сковороді, додайте пасту Каррі, тушкуйте її на протязі 3-5 хвилин.

Додайте кокосове молоко, перемішайте і тушкуйте ще 2 хвилини.

Порубати курячу грудку на шматочки. Викладіть їх в сковороду, перешкодьте, додайте ще кокосового молока. Гасіть протягом 10 хвилин.

Поки готується курка, дрібно нарубати горішки.

Додайте в курку горішки, соєвий соус і листя базиліка. Гасіть до тих пір, поки листя не стануть м'якими.

От і все! Ваша Якщо курка в індонезійському готові!