Рецепт Якщо курка в індонезійській фото

Якщо курка в індонезійській
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На вечерю, На природу, На святковий стіл
Гарячі страви

Курка по-індонезійки наблизить вас до Азії! Подавайте її з рисом, щоб дотримати всі традиції страви.

Я намагаюся дотримуватися національних традицій цієї страви, тому в його склад входять горішки кеш'ю, паста Каррі і кокосове молоко. На щастя, в наших магазинах сьогодні можна знайти піти всі продукти! А ці так ви точно знайдете. Курка по-індонезійському екзотичну страву з незвичайним смаком. Бажаю вам приємного апетиту!

  • Куряча грудка - 1-1, 5 кілограма
  • Нежирні вершки - 350 мілілітрів
  • Паста Каррі - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Горіхи Кешью - 50 грам
  • Листя базиліка - 10 штук
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Перець чилі - За смаком
  • Кокосове молоко - 1 Склянка (може знадобиться більше.)
якщо курка в індонезійській - фото крок 1
Розтопіть масло на сковороді, додайте пасту Каррі, тушкуйте її на протязі 3-5 хвилин.
якщо курка в індонезійській - фото крок 2
Додайте кокосове молоко, перемішайте і тушкуйте ще 2 хвилини.
якщо курка в індонезійській - фото крок 3
Порубати курячу грудку на шматочки. Викладіть їх в сковороду, перешкодьте, додайте ще кокосового молока. Гасіть протягом 10 хвилин.
якщо курка в індонезійській - фото крок 4
Поки готується курка, дрібно нарубати горішки.
якщо курка в індонезійській - фото крок 5
Додайте в курку горішки, соєвий соус і листя базиліка. Гасіть до тих пір, поки листя не стануть м'якими.
якщо курка в індонезійській - фото крок 6
От і все! Ваша Якщо курка в індонезійському готові!

Схожі рецепти