Яблука в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)
Яблука в шоколаді - смачний десерт, який в помірних кількостях дозволений навіть діабетикам.
Яблука в шоколаді - практично нешкідливий десерт, в якому, між іншим, міститься і чимало вітамінів. Незважаючи на те, що десерт готується дуже просто, він виглядає досить ефектно і тому гідний того, щоб опинитися на святковому солодкому столі. Покроковий рецепт цього десерту з фото допоможе вам з легкістю його приготувати.
- Яблука - 3-4 штук
- Темний шоколад - 100 грам
- Fistashki - 100 грам
- Shpazhki - 3-4 штук

Яблука очищаємо від шкірки. Постарайтеся, щоб очищені яблука були якомога більш круглими. Вставляємо в кожне яблуко по шпазі, як показано на фото.

Фісташки за допомогою блендера подрібнюємо в крихту.

Ламаємо на шматочки нашу плитку шоколаду і топимо на водяній бані. Якщо це занадто складно для вас, просто поставте в мікрохвильовку на режим "розморожування" з 20 хвилин.

Беремо яблучко за шпажку, обмакиваем його в розтоплений гарячий шоколад.

Потім опускаємо шоколадне яблуко в горіхову крихту. Подрібнені горіхи красиво пристане до шоколаду. Тепер залишається тільки відправити цукерки в холодильник на півтори-дві години, і десерт можна подавати!