Яблука, сушіння в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть їсти фрукти круглий рік, але не хочете робити з них заготовки? Тоді пропоную вам інший вихід. Деякі з них можна заздалегідь засушити. Так робила ще моя бабуся, а потім і мама.
Раніше такі десерти були порятунком, адже можна було частина врожаю з саду відправити в духовку. Потім діставали взимку і пригощали дітей вітамінами. Зараз я пропоную вам вдосконалений рецепт, який більше нагадує корисні чіпси. Обов'язково прочитайте про те, як приготувати яблука, сушіння в духовці.
- Яблуко - 4 штуки

Спочатку приготуйте сироп. Варіть воду з цукром в каструлі до повного розчинення. Не забувайте заважати.

Промиті і обсушені яблука наріжте слайсами. Видаліть все насіння і тверді плівки. Духовку розігрійте до 120 градусів.

Потім опустіть яблука в сироп на 10 хвилин.

Струсивши зайвий сироп, перекладіть яблука на деко з папером.

Сушіть слайси півгодини, а потім переверніть готуйте ще півгодини. Подавайте яблука в охолодженому вигляді. Приємною дегустації!