Яблука консервовані цілком
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт консервування яблук на зиму стане в нагоді будь-господині. Яблучка за цим рецептом виходять дуже солодкими і відмінно підійдуть на десерт в холодну холоднечу.
Смачний десерт з яблук зробити досить просто. Все що нам знадобиться - це цукор, пара кіло яблук і гілочки м'яти. Дійте за запропонованою нижче інструкції і насолоджуйтеся неймовірним смаком консервованих яблук.
- Sushenaya перекидається - За смаком(2 гілочки)
- Яблука - 2 кілограма
- Цукор - 270 грам

1. Підготуйте 2 кілограма стиглих яблук.

2. Гарненько промийте їх під холодною водою.

3. Яблука укладаємо в трилітрові банки, десь 2/3.

4. Додаємо кілька гілочок м'яти. Замість неї за бажанням можна додати гвоздику, ваніль або паличку кориці.

5. Закип'ятіть води і залийте окропом банки. Залиште настоюватися на 20 хвилин.

6. Після воду з банок зливаємо в каструлю.

7. Додайте цукор і доведіть сироп до кипіння.

8. І знову залийте сироп в банки.

9. Банки закочує, перевертаємо і ставимо в прохолодне темне місце.