Яблучний пиріг в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Улюблений багатьма яблучний пиріг можна запросто приготувати в мікрохвильовці. Мінімум зусиль і продуктів, а результат чудовий! Рецепт яблучного пирога в мікрохвильовці простий і буде зрозумілий кожному.
20 хвилин - і у вас на столі чудовий пиріг. Виходить він завжди і у всіх! єдиний недолік - коли ваші домашні побачать, як швидко і легко його готувати - проситимуть його мало не кожен день Отже, як приготувати яблучний пиріг в мікрохвильовці:
1. Збиваємо яйця з цукром.
2. Підсипає борошно і ванільний цукор.
3. Гасимо соду оцтом або лимонним соком і додаємо в тісто.
4. Своїм та чистимо яблука. Нарізаємо на маленькі скибочки.
5. Висипаємо нарізані яблука в тісто.
6. Форму для мікрохвильовки змащуємо маргарином. Якщо у вас силіконова форма - змащувати не потрібно.
7. Викладаємо тісто у форму і ставимо в мікрохвильовку на максимальну потужність на 10-12 хвилин.
Перший раз пробний - все мікрохвильовки різні, тому кожні 2-3 хвилини перевіряйте готовність пирога. А в іншому рецепт яблучного пирога в мікрохвильовці простий і не залежить від особливостей вашої СВЧ.
Приємного чаювання
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Яблука - 3 штуки
- Сода - 3/4 чайних ложки
- Оцет або лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1-2 Щепоток
- Маргарин або вершкове масло - 20 грам (змащувати форму)
1. Збиваємо яйця з цукром.
2. Підсипає борошно і ванільний цукор.
3. Гасимо соду оцтом або лимонним соком і додаємо в тісто.
4. Своїм та чистимо яблука. Нарізаємо на маленькі скибочки.
5. Висипаємо нарізані яблука в тісто.
6. Форму для мікрохвильовки змащуємо маргарином. Якщо у вас силіконова форма - змащувати не потрібно.
7. Викладаємо тісто у форму і ставимо в мікрохвильовку на максимальну потужність на 10-12 хвилин.
Перший раз пробний - все мікрохвильовки різні, тому кожні 2-3 хвилини перевіряйте готовність пирога. А в іншому рецепт яблучного пирога в мікрохвильовці простий і не залежить від особливостей вашої СВЧ.
Приємного чаювання