Рецепт Вишневий суп фото

Вишневий суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди, Молочні продукти, Вершкове масло, Вишня
Пісні страви
На обід, На швидку руку, Літні
Супи

У багатьох країн Європи вишня - частий гість вишуканої кухні. Перед вами традиційний рецепт сезонного супу з Ельзасу, Франція. Десертний суп з чорної вишні подають з скибочкою підсмаженого батона.

Нижче в покроковому рецепті розповім, як приготувати вишневий суп. Це просто! Ягода вариться з додаванням Кірша (вишневой наливки). Потім влийте крохмаль, розведений холодною водою. І який же суп без хліба? Підсмажені на вершковому маслі, тости, завершують картину.


  • Черешня або вишня - 500 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 літр
  • Хліб білий - 3 скибочки
  • Кірс - 1 Ст. Ложка (вишневая наливка)
вишневий суп - фото крок 1
Переберія і промийте вишню. Видаліть стебла і кісточки.
вишневий суп - фото крок 2
З'єднайте ягоду в каструлі разом з цукром і Кіршем, залийте водою, доведіть до кипіння, варіть протягом 15 хвилин на середньому вогні.
вишневий суп - фото крок 3
Розтопити вершкове масло в сковороді. Обсмажте скибочки хліба до рум'яної скоринки з обох сторін. Просушіть тости паперовим рушником або серветками, щоб видалити надлишки масла.
вишневий суп - фото крок 4
Змішати 1 ст. Ложку кукурудзяного крохмалю і 1 ст. L. Води в невеликій мисці. Видаліть вишню з каструлі. Влийте суміш кукурудзяного крохмалю і води, ретельно перемішайте. Продовжувати варити протягом декількох хвилин на повільному вогні. Поверніть вишню в каструлю, варіть кілька секунд.
вишневий суп - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти