Вишневий смузі
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся своїм улюбленим рецептом шоколадно-вишневого смузі. У нього виходить густа креязик консистенція, а завдяки горіховою пасті смузі добре насичує. Смачно, солодкий і корисний!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати вишневий смузі. Горіхову пасту вибирайте на свій смак, але особливо добре виходить з мигдальною. Вишняпідійде як свіжа, так і заморожена.
- Вишня - 150 грам
- Мигдальне молоко - 1 Склянка
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Горіхова паста - 1 Ст. Ложка
- Фініки - 3-4 штук
- Лляні насіння - 1 Ст. Ложка
- Вода - 30 мілілітрів (тепла )

Підготуйте всі інгредієнти.

У кавомолці подрібніть лляні насіння. Залийте їх теплою водою і залиште на пару хвилин.

З фініків видаліть кісточки.

Подрібніть всі інгредієнти в блендері.

Вишневий смузі готовий, смачного!