Вишневий пиріг по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Вишневий пиріг німецького походження не залишить байдужим жодного вашого гостя. Це як раз той, чим можна здивувати і надовго запам'ятатися своїм друзям. Захоплені відгуки вже витають в повітрі!
Мій вишневий пиріг, рецепт якого я виклала нижче - це не дуже простий пиріг, який робити легко і просто. Тут треба трохи повозитися, особливо зуміти замісити правильне тісто. В принципі, в рецепті я практично все написала, проте про всяк випадок дам ще парочку рад.
Масло з цукром необов'язково перетирати в однорідну масу, можуть бути невеликі шматочки, особливо якщо ви будете збивати виделкою або вінчиком. І не можу сказати точну кількість борошна, так як тісто має вийти не густим, але і не рідким. Борошно, як відомо, буває різної якості.
Посипання готують розтираючи холодне масло, борошно, какао і цукор до стану дрібної крупки, я роблю це спочатку ножем, а потім руками.
Читайте в рецепті, як приготувати вишневий пиріг за моїм рецептом, готуйте його з любов'ю, і у вас все вийде! хай щастить!
- Борошно - 80 -100 грам (тісто (скільки візьме тісто))
- Цукор - 100 грам (тісто)
- Яйце - 6 штук (тісто
) - Цедра апельсина - 2-4 чайних ложок (тісто)
- Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 120 грам (тісто)
- Вишня - 200 грам (без кісточок)
- Борошно - 60 грам (посипання)
- Вершкове масло - 40 грам (посипання)
- Какао-порошок - 60 грам (посипання)
- Цукор - 60 грам (посипання)








