Рецепт Вишневий крем фото

Вишневий крем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Вершки, Вершкове масло, Вишня
ПП рецепти
На святковий стіл
Випічка, Десерти, Торти, Бісквіт

Для бісквітного торта вишневий крем - то, що потрібно. Найчастіше для таких торів використовується просочення з сиропу і крем з кислинкою. У сезон вишень такий крем стає найбільш популярним.

Добавки до вершкового крему можуть бути у вигляді будь-яких ягід. Готувати вишневий крем можна не тільки влітку, але і в будь-який час року (якщо є заморожені ягоди). Спочатку потрібно збити вершкове масло з цукром, а після додати до крему перетерті (нарізані або подрібнені на блендері) ягоди. Збивати до тих пір, поки крем не буде однорідним.

  • Вишня - 150 грам
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Цукор - 150 грам
вишневий крем - фото крок 1
1. Вишню потрібно відібрати, ретельно вимити і видалити кісточки і хвости. Тим часом дістаньте вершкове масло, щоб воно трохи "відійшло" від холоду (тоді воно легше буде збиватися).
вишневий крем - фото крок 2
2. Перед збивання я зазвичай нарізаю масло на частини і даю йому трохи постояти.
вишневий крем - фото крок 3
3. Тепер збиваємо крем, поступово підсипаючи до нього цукор (можна замінити на цукрову пудру). Збиваємо на повній потужності до того моменту, поки крем не стане пишним.
вишневий крем - фото крок 4
4. Нарізаємо вишні і додаємо до крему. Я зазвичай вишні перетираю або подрібнюю на блендері - тоді структура крему виходить однорідною.
вишневий крем - фото крок 5
5. Збиваємо ще близько 5 хвилин, після чого вишневий крем потрібно відправити в холодильник до повного застигання. Зазвичай на це йде близько однієї години.

Схожі рецепти