Вишневий крем
(покроковий рецепт з фото)
Для бісквітного торта вишневий крем - то, що потрібно. Найчастіше для таких торів використовується просочення з сиропу і крем з кислинкою. У сезон вишень такий крем стає найбільш популярним.
Добавки до вершкового крему можуть бути у вигляді будь-яких ягід. Готувати вишневий крем можна не тільки влітку, але і в будь-який час року (якщо є заморожені ягоди). Спочатку потрібно збити вершкове масло з цукром, а після додати до крему перетерті (нарізані або подрібнені на блендері) ягоди. Збивати до тих пір, поки крем не буде однорідним.
- Вишня - 150 грам
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукор - 150 грам

1. Вишню потрібно відібрати, ретельно вимити і видалити кісточки і хвости. Тим часом дістаньте вершкове масло, щоб воно трохи "відійшло" від холоду (тоді воно легше буде збиватися).

2. Перед збивання я зазвичай нарізаю масло на частини і даю йому трохи постояти.

3. Тепер збиваємо крем, поступово підсипаючи до нього цукор (можна замінити на цукрову пудру). Збиваємо на повній потужності до того моменту, поки крем не стане пишним.

4. Нарізаємо вишні і додаємо до крему. Я зазвичай вишні перетираю або подрібнюю на блендері - тоді структура крему виходить однорідною.

5. Збиваємо ще близько 5 хвилин, після чого вишневий крем потрібно відправити в холодильник до повного застигання. Зазвичай на це йде близько однієї години.