Варення з щавлю
(покроковий рецепт з фото)
Ви пробували коли-небудь варення з щавлю? Або могли уявити, що з листя щавлю, які ми кладемо в борщ, можна приготувати солодке вишукане варення? Я поділюся з вами оригінальною ідеєю!
Кожен з нас вже звик до полуничного, малиновому, яблучному варені, їх смак давно знаком, і здивувати ними вже практично неможливо. Хіба що додати в них різні прянощі і незвичайні інгредієнти. Але зараз не про це, на цьому, як зі звичайного рослини, ще деякий час назад вважалося бур'яном, можна приготувати вишукане, незвичайне і дуже смачне варення. І це за лічені хвилини і всього з декількох інгредієнтів! рецепт, як приготувати варення з щавлю, я знайшла на одному з кулінарних сайтів, який спеціалізується на оригінальних рецептах. Звичайно, перша думка була, що це якийсь жарт, але почитавши відгуки, я все ж вирішила приготувати його. Виявилося, що кислий за своєю природою щавель, проварюючи з цукром, стає солодкий з ніжною кислинкою. Цим він злегка нагадує яблучне варення, але смак у варення з щавлю більш насичений.
- Щавель - 2 пучка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Вода - 3 Ст. Ложки