Варення з ківі з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Рецептом варення з ківі і лимона поділився хороший товариш. З тих пір це варення стало одним з моїх найулюбленіших. Складно передати словами, наскільки смачним воно виходить, ви повинні спробувати!
Запам'ятовуйте, як приготувати варення з ківі з лимоном, щоб насолоджуватися цією смакотою всю зиму. Із зазначених інгредієнтів виходить чотири повних баночки варення, по 350 грам кожна. Зберігається варення в коморі або погребі приблизно 3-4 місяці. Вдалого приготування!
- Ківі - 1 кілограм
- Лимон - 2 штуки
- Цукор - 1 кілограм

Підготуйте необхідні фрукти.

Лимони промийте, один наріжте тонкими кільцями. Перекладіть в каструльку і засипте цукром (100 грам). Влийте 100 мл води. Варіть на повільному вогні 10 хвилин.

Ківі очищаємо.

Нарізаємо ківі тонкими кружечками.

Видавіть в каструльку сік другого лимона, досипьте цукор, що залишився.

Перемішайте і додайте ківі.

Доведіть варення до кипіння.

Зніміть з вогню і перекладіть в керамічну глибоку тарілку. Залиште на ніч в кухні, а вранці перекладіть назад в каструлю і проваріть ще 20 хвилин.

Розкладіть варення по чистим стерилізованим баночках. Смачного!