Тушкований свіжий шпинат
(покроковий рецепт з фото)
Тушкований свіжий шпинат з часником - корисний і смачний гарнір, а вірніше доповнення до складного гарніру. Можна, можливо, звичайно, обійтися тільки шпинатом. Вам знадобиться всього п'ять-десять хвилин.
Таким способом можна приготувати не тільки тушкований свіжий шпинат, але і листя буряка, мангольд, зелень ріпи і так далі. Шпинат обов'язково добре промийте, він буває досить брудним. Потім його потрібно обсушити, щоб розігріте рослинне масло не стріляло. Шпинат я використовую для начинки пиріжків. Успіхів і приємного апетиту!
- Шпинат - 250 грам
- Часник - 1 зубчик
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка

На сковороді підсмажте часник.

Додайте промитий і обсушену шпинат.

Помішуйте шпинат щипцями, приправити сіллю.

Страва готова через 3 хвилини. Шпинат potemneet, колір стане насичений.