Тушкована капуста в мультиварці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована капуста з картоплею в мультиварці вигідно відрізняється від овочів, приготованих на плиті. Такий обід буде легким для шлунка.
В мультиварці овочі не обсмажуються, а тужать в томаті і власному соку під щільно закритою кришкою, що дозволяє частково зберегти вітаміни.
- Капуста - 400 грам
- Картопля - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
- Зелень - За смаком

1. Приготуємо продукти.

2. Гострим ножем дрібно шаткуємо капусту.

3. Ріжемо шматочками картопля.

4. Морква трьом на крупній тертці, зелена цибуля і часник ріжемо.

5. Томатну пасту розводимо в невеликій кількості теплої води.

6. Наливаємо рослинне масло, складаємо всі овочі, солимо, додаємо пасту і спеції.

7. Перемішуємо, вибираємо режим "суп" або "звичайний" я тону 40 хвилин.

8. Готово! Подаємо з дрібно рубаною зеленню. Приємного!