Трикутники з повидлом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете спекти щось швидке до чаю, пропоную вам спробувати ці найніжніші сирні трикутники з повидлом. Зовсім простий, але дуже вдалий рецепт. Від такої випічки ніхто не відязикаться!
Приготувати такі трикутники можна навіть на сніданок, замісивши тісто заздалегідь. Тісто виходить дуже ніжним і насичено сирним, так що прекрасно поєднується з солодким повидлом. Що саме використовувати в начинку, залежить від ваших смакових уподобань.
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Povidlo - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком (для подачі)

Підготуйте інгредієнти.

М'яке вершкове масло з'єднайте з сиром і розітріть.

Невеликими порціями додавайте просіяне борошно. Тісто має вийти м'яким, Не забиваєш його борошном.

Коли тісто готове, приберіть його в холодильник на 30 хвилин, прикривши плівкою.

Після розкачайте пласт тіста і наріжте квадратами.

Викладіть повидло.

І поверніть трикутником. Щільно защипніть краю.

Викладіть заготовки у жароміцних форму або на деко, застелене пергаментом. При температурі 180 градусів запікайте трикутники до рум'яності близько 20-25 хвилин.

Готові трикутники з повидлом трохи остудіть, присипте за бажанням цукровою пудрою і подавайте до столу.

Приємного чаювання!