Торт зі сметаною і желатином
(покроковий рецепт з фото)
Любіть апетитні, але прості десерти? Тоді зробіть торт зі сметаною і желатином в домашніх умовах. Це неймовірно смачний, ніжний і легкий тортик, який прикрасить свято.
Цей рецепт приготування торта зі сметаною і желатином - відмінний варіант для святкового десерту, так як він виходить дуже ніжний, буквально повітряний. Тоненький корж ідеально поєднується з начинкою. Доповнити тортик можна свіжими або консервованими фруктами.
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
- Крем - 300 грам
- Желатин - 10 грам
- Пакетик желе - 1 штука (при бажанні)
- Молоко - 50 мілілітрів
- Згущене молоко - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 200 мілілітрів

1. Яйця збити з цукром і ваніліном.

2. Поступово ввести просіяне з розпушувачем борошно, продовжуючи акуратно збивати.

3. Цей рецепт приготування торта зі сметаною і желатином передбачає випічку двох коржів. Якщо вам досить одного, тоді потрібно взяти половину з вказаної кількості інгредієнтів.

4. Поки печуться коржі, можна зробити просочення. В даному випадку це буде молоко зі згущеним молоком. При бажанні можна приготувати цукровий сироп, наприклад.

5. Коли корж готовий, змастити його невеликою кількістю просочення і залишити на деякий час.

6. Желатин розвести в невеликій кількості теплого молока або води.

7. Сметану збити з вершками. Влити желатин і при бажанні пакетик розведеного желе (щоб зробити колір більш цікавим).

8. Викласти збиту сметану на корж, розрівняти і відправити в холодильник. Такий торт зі сметаною і желатином в домашніх умовах краще готувати заздалегідь, щоб він як слід застиг і добре тримав форму.

9. Акуратно звільнити торт від форми і прикрасити за бажанням. Дивно смачний і ніжний десерт.