Торт з полуницею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
З цим рецептом приготування торта з полуницею в мультиварці ви зможете приготувати по-справжньому неповторний, святковий десерт, який уб'є наповал ваших гостей!
Процес приготування досить трудомісткий: тут і тісто, і вершки, і глазур. Вам доведеться попітніти. Для приготування торта з полуницею в мультиварці кефір потрібно брати жирністю 2, 5 %, а сметану - 15 % жирності. Цукор нам знадобиться і для тесту, і для крему, і для глазурі. В ході опису рецепта покажу куди і скільки. Дивимося рецепт.
- Кефір - 200 грам
- Борошно - 180 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 200 грам
- Ванільний цукор - 4 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Кунжут - 30 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Полуниця - 12 штук
- Крем - 250 грам
- Шоколад - 30 грам

Какао змішуємо з кефіром.

Додаємо до цієї суміші 100 грам цукру і ванільний цукор - 2 чайні ложки. Перемішуємо, даємо постояти, а тим часом обсмажуємо кунжутне насіння.

Додаємо кунжут.

Борошно змішати з содою, додаємо до дієти масі. Замішуємо тісто.

Чашу мультиварки змащуємо маслом. Готове тісто (воно повинно бути густим) викладаємо в чашу.

Включаємо режим "випічка" з 50-55 хвилин. Готовий корж дістаємо і даємо йому охолонути.

Розрізаємо його на три коржа. Для крему змішуємо: сметану, 2 ç.l. Ванільного цукру і 60 грам цукру.

Починаємо збірку торта: кожен корж Промазуємо кремом. Зверху ще викладаємо полуницю.

До речі, тонко нарізану полуницю і між шарів покласти можна. Тепер глазур: розтопіть шоколад, змішайте з 30 грамами сметани, столовою ложкою цукру, перетертої полуницею. Глазур розподіляємо по поверхні краплями, а з боків - суцільним шаром.
При бажанні, готовий торт з полуницею в мультиварці можна відправити в холодильник ненадовго. От і все! Смачного!
При бажанні, готовий торт з полуницею в мультиварці можна відправити в холодильник ненадовго. От і все! Смачного!