Торт з майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще ніколи не чули про такий рецепт і не знаєте, як приготувати торт з майонезу, тоді обов'язково рекомендую надолужити згаяне. Ніжний шоколадний корж - даний смакота!
Хочу відразу сказати, що ваші близькі та гості ніколи не здогадаються, який саме інгредієнт став основою цього десерту. Майонез надає тісту приголомшливу текстуру, але при цьому абсолютно не відчувається в готовому торті. Що стосується крему, то тут можливі варіанти - згущене молоко, крем, вершки і т.Д. Цей рецепт однозначно стане одним з улюблених!
- Борошно - 2 склянки
- Какао - 3/4 склянки
- Розпушувач, сода, сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 3/4-1 склянки
- Майонез - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Яйце - 3 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Крем - За смаком
- Шоколадні дропси - 1/2 склянки
- Молоко - 3-5 чайних ложок

1. Для початку включіть її на 180 градусів і нехай нагрівається. У глибоку миску просійте борошно, какао, розпушувач, сіль, соду. Додайте цукор і перемішайте.

2. Додайте половину майонезу, воду і окремо збиті яйця. Перемішайте.

3. Влийте ванільний екстракт і викладіть залишився майонез. Ще раз як слід збийте тісто до однорідності.

4. Готове тісто розділити на дві частини. Викладіть його в жароміцних, змащену маслом і присипану борошном, і випікайте два коржа до готовності. Часу піде близько півгодини на кожен.

5. Готові коржі остудіть добре на решітці.

6. Після перемажьте будь-яким кремом за смаком. За бажанням покрийте глазур'ю. Розтопіть шоколад, додайте трохи молока і вилийте глазур на торт. Дайте йому постояти мінімум пару годин (краще - ніч) перед подачею.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!