Тісто для пиріжків з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт тесту для пиріжків з м'ясом дуже простий. Тісто виходить чудове, і його можна використовувати і для іншої несолодкої випічки.
Пропоную вашій увазі простий покроковий рецепт приготування тіста для пиріжків з м'ясом. За цим рецептом ви без зусиль приготуєте тісто для пиріжків з м'ясом в домашніх умовах.
- Борошно пшеничне - 600 грам
- Молоко - 90 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Яйця - 3 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Дріжджі пресовані - 25 грам (свіжі)

1. Спочатку необхідно розвести дріжджі в 100 мл теплої води і залишити на 15 хвилин, щоб вони підійшли.

2. Розтопити в 90 мл теплого молока 70 г. Вершкового масла. Потім додати яйця і цукор і добре перемішати.

3. Просіяне через сито борошно з сіллю частинами ввести в яєчно-молочну масу. Замісити м'яке тісто. Таке тісто має злегка прилипати до рук.

4. Замісити тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і залишити підніматися 1-1, 5 годину, в результаті обсяг тесту збільшиться вдвічі.