Теплий салат з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
У розпал дачного сезону теплий салат з цукіні - мій фаворит. Це вегетаріанський салат, який вдома подобається тільки мені, однак для тих, хто розділяє зі мною погляди на здорову їжу, присвячується
Теплий салат з цукіні мені подобається своєю простотою. Він виходить досить смачним і красивим. Сонячні кольору і велика кількість вітамінів заряджають на весь день енергією і позитивним настроєм. Нерідко теплий салат з цукіні замінює мені будь-якої гарнір до м'яса або птиці. Іноді замість кетчупу я використовую аджику свого власного приготування, а також приправи типу каррі. Тоді страва виходить просто отпад. Спробуйте. Вам обов'язково сподобається!
- Cukini - 3 штуки (невеликого розміру)
- Велика морква - 2 штуки
- Великий лук - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець, приправи - - За смаком
Цукіні і цибулю нарізаємо дрібними кубиками, моркву натерти на крупній тертці.
У сковорідку додати оливкового масла і обсмажити в ньому лук разом з морквою протягом 5 хвилин.
Потім в сковорідку додаємо цукіні, дрібно нарізаний часник, вливаємо кетчуп, накриваємо все кришкою і тушкуємо на самому маленькому вогні протягом 20 хвилин.
Потім робимо вогонь трохи сильніше. Все солимо, перчим, приправляємо до смаку і трохи обсмажуємо, перемішуючи. Потім знімаємо з вогню.
Смачного!