Телятина на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Унікальна по вигляду і смаку телятина, приготована на спеціальній сковороді гриль і представляє собою м'ясні рулетики, начинені всілякою зеленню, прикрасить святковий стіл.
Для приготування на грилі основного блюда з телятини знадобиться м'ясо, ковбаски і справжні сицилійські спеції, які легко відшукати в будь-якому магазині. Процес приготування відрізняється простотою, запропонована в рецепті послідовність дій допоможе легко впоратися зі святковим меню. Рекомендую приготувати страву і внести рецепт в кулінарну книгу.
- Телятина - 600 грам
- Лавровий лист - 10 штук
- Цибуля - 1/2 штуки
- Свинячий фарш або домашня ковбаска - 200 штук
- Сир твердий - 200 грам
- Ізюм - 2-3 Ст. Ложок
- Кедрові горішки - 2-3 Ст. Ложок
- Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
- Рукола або інша зелень - 1 пучок
- Масло оливкове - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
1. Перед тим як приготувати телятину на грилі, підготуйте приправу. Очистіть цибулю, подрібніть його. Прожарте на сковороді до отримання золотого тону.
2. Поріжте ковбасу на невеликі шматочки. Посмажте її.
3. Очистіть і помийте зелень. Поріжте на невеликі шматочки.
4. Натріть на тертці твердий сир. Распарьте родзинки. З'єднайте. Додайте панірувальні сухарі і кедрові горішки. Все змішайте.
5. Наріжте пластами телятину. Промийте, висушіть серветкою, застуда. Змастіть з двох сторін сумішшю оливкового масла, перцю і солі. Викладіть на шматочок телятини начинку.
6. Сформуйте м'ясні рулети. Кожен закріпіть зубочисткою. Зверху для аромату і краси приколіть лавровий лист. Змастіть оливковою олією. Готуйте телятину на спеціальній сковороді-гриль без жиру. Смажити м'ясо можна, як зазвичай, на сковороді з товстим дном. Смачного.