Тарталетки з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно простий солодкий десерт на швидку руку для любителів ароматної і смачної домашньої випічки! дивіться, як приготувати тарталетки з яблуками на всі випадки життя!
Для приготування тарталеток з яблуками ви можете приготувати заготовки з пісочного тіста самостійно, або купити вже готові. До речі, можете використовувати не сирі, а вже готові випечені тарталетки - просто тоді запікати можна хвилин 20 тільки, яблука залишаться злегка хрусткими, що теж непогано.
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Яблука - 2-3 штук
- Цукор - 0, 25 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 80 грам
- tartalettes - 10 штук
- Іриска або карамель - За смаком

Яблука помийте, почистіть і поріжте кубиками. За бажанням можете взяти ще іриску.

Яблука змішайте з борошном, цукром, лимонним соком, корицею, дрібкою солі. Перемішайте.

Заповніть тарталетки яблуками, додайте зверху шматочок вершкового масла і іриску. Надішліть в попередньо розігріту до 220 градусів духовку на півгодини приблизно.

Запікайте, поки тарталетки не стануть золотистими, а яблука - м'якими.

Подавати можете готові тарталетки з яблуками з морозивом, наприклад.

Приємного чаювання!