Тарталетки з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати смачну і корисну гарячу закуску до святкового столу? Тоді простий рецепт тарталеток з кабачків спеціально для вас. Спробуйте замінити ними традиційні кошики з тіста.
1. Для початку зупинимося на тому, як зробити тарталетки з кабачків. Спершу кабачки необхідно вимити, злегка просушити і нарізати на 3-4 частини кожен, в залежності від розміру. З кожного отриманого шматочка акуратно вирізати серцевину, не доходячи до кінця, щоб у бочки залишилося дно. Злегка підсолити кабачок за смаком.
2. Далі можна приступити до начинки. Нафарширувати таку тарталетки можна чим завгодно - м'ясом, овочами або грибами, як в даному варіанті. На сковороду налити трохи олії і розігріти його.
3. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Надіслати на сковороду і смажити до прозорості.
4. Гриби вимити, злегка просушити і нарізати дрібно. Додати до цибулі і смажити до готовності. Посолити і поперчити за смаком.
5. Горіхи, можна використовувати будь-які, які є під рукою, злегка подрібнити (можна розчавити дном склянки або качалкою) і додати до грибів. Добре перемішати і зняти з вогню.
6. Грибну начинку акуратно помістити в тарталетки.
7. Сир натерти на дрібній тертці або середньої і присипати зверху.
8. Викласти на деко і відправити в розігріту духовку. Тарталетки з кабачків в домашніх умовах готуються від 15 до 35 хвилин, в залежності від розміру тарталеток і начинки.
Подавати страву краще гарячим, прикрасивши свіжою зеленню.
- Кабачки - 3 штуки
- Гриби - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Горіхи - 2 щіпки
- Сир - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
2. Далі можна приступити до начинки. Нафарширувати таку тарталетки можна чим завгодно - м'ясом, овочами або грибами, як в даному варіанті. На сковороду налити трохи олії і розігріти його.
3. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Надіслати на сковороду і смажити до прозорості.
4. Гриби вимити, злегка просушити і нарізати дрібно. Додати до цибулі і смажити до готовності. Посолити і поперчити за смаком.
5. Горіхи, можна використовувати будь-які, які є під рукою, злегка подрібнити (можна розчавити дном склянки або качалкою) і додати до грибів. Добре перемішати і зняти з вогню.
6. Грибну начинку акуратно помістити в тарталетки.
7. Сир натерти на дрібній тертці або середньої і присипати зверху.
8. Викласти на деко і відправити в розігріту духовку. Тарталетки з кабачків в домашніх умовах готуються від 15 до 35 хвилин, в залежності від розміру тарталеток і начинки.
Подавати страву краще гарячим, прикрасивши свіжою зеленню.