Свинина з морквою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати свинину з морквою в духовці. Рецепт дуже простий, впорається навіть початківець кулінар. М'ясо виходить соковите і дуже ніжне, можна подати навіть на святковий стіл.
За цим рецептом можна приготувати будь-яке м'ясо. Навіть яловичина вийде ніжна і смачна, але кількість часу можливо треба буде збільшити. М'ясо буде готове, коли при проколюванні воно буде м'яким. Подавати можна з будь-яким гарніром або свіжими овочами. Спробуйте! Рецепт дуже простий, а результат неодмінно порадує.
- Свинина - 500 грам (м'якоть)
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вода - 300 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Цибуля наріжте пір'ям, морква наріжте крупною соломкою або кружечками.

Обсмажте овочі на сковороді до м'якості.

Додайте нарізане шматочками м'ясо.

Додайте томатну пасту, сіль і спеції за смаком.

Обсмажте м'ясо протягом 5 хвилин на сильному вогні.

Додайте воду (якщо необхідно відрегулювати на сіль), накрийте сковороду кришкою або фольгою і поставте в духовку. Готуйте м'ясо при температурі 160 градусів протягом 1-1, 5 годин (до повної готовності).

Свинина з морквою в духовці готова.

М'ясо ніжне! Можна подати з будь-яким гарніром. Смачного!