Свинина з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати свинину з картоплею в духовці так, щоб страва вийшла і соковитим, і ніжним, а м'ясо обов'язково було м'яким? Простіше простого! Просто дотримуйтесь моїх порад, і у вас все вийде!
Цей рецепт приготування свинини з картоплею в духовці мені подобається своєю незвичайною соковитістю. Погодьтеся, продуктів, які необхідні для готування, в кожному будинку повно, так що проблем виникнути у вас не повинно. Спробуйте приготувати чудове блюдо на нашу легкому і зручному рецептом. Потрібно лише взяти правильний шматочок м'яса і почати готувати.
- Свинина - 700 грам (м'якоть пісна)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Картопля - 5 штук
- Бульйон - 2 склянки (або вода)
- Сіль, спеції - - За смаком

1. Для приготування страви візьміть ріпчаста цибуля, очистіть його і наріжте кубиком. Обсмажте на олії до прозорості.

2. Сиру моркву очистіть і наріжте невеликими брусочками. Обсмажити морква до м'якості.

3. Свинину помийте і обсушіть. Наріжте свинину невеликими шматочками. Сильно дрібнити не слід. М'ясо кладемо в сковороду і обсмажуємо з усіх боків на середньому вогні.

4. Обсмажені овочі і м'ясо перекладіть у форму для запікання.

5. Очистіть і наріжте невеликими кубиками картоплю. Кубики картоплі повинні бути однакового розміру, щоб вся картопля приготувався одночасно. Влийте в форму 1, 5-2 склянки бульйону або кип'яченої води. Добре посоліть і поперчіть.

6. Закрийте форму фольгою, добре її закріпіть. Розігрійте духовку до 200 градусів. Форму з вмістом поставте в духовку і залиште на 1 час. За годину і м'ясо, і картопля повинні приготуватися.