Свинина з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати свинину з грибами в мультиварці дуже просто. У мене є відмінний італійський рецепт, в мультиварці смак страви вийде просто приголомшливим. Дуже рекомендую для святкового столу!
Свинина з грибами в мультиварці, тушкована з червоним вином виходить дуже і дуже смачною! Це італійський рецепт і вино краще використовувати італійське, Марк"& Quot Марсала; , це десертне кріплене вино, але можна його замінити на щось аналогічне. У вино додається бренді, тому соус виходить злегка "п'яним" . Свинина з грибами в мультиварці відмінно підходить для святкового столу. Готується воно швидко, а смак страви чудовий! Подавайте свинину з рисом. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 480 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Печериці - 400 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Червоне вино - 200 мілілітрів
- Бульйон м'ясний - 150 мілілітрів
- Спеції - За смаком

Порізати свинину на шматки. Підготувати продукти.

Шматочки свинини відбити.

Шматочки м'ясо посолити, поперчити і обваляти в борошні. Обсмажити на оливковій олії.

В мультиварці на режимі "жарка" розтопіть вершкове масло і обсмажте цибулю 10-15 хвилин до золотистого кольору.

Додайте порізані гриби і обсмажуйте ще 15 хвилин.

Поперчіть, приправити сіллю, перемішайте.

Додайте дрібно порізаний часник.

Додайте борошно, ще 1 хвилину обсмажте перемішуючи, а потім влийте бульйон і борошно.

Готуйте на режимі "гасіння" 25 хвилин. Смачного!