Свинина по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Свинина по-китайськи, як і багато китайські страви, готується швидко. Для цієї страви ми будемо використовувати 400 гр свинини, соєвий соус, болгарський перець, Пристрасть і цибулю. Все просто і геніально!
Ви хочете дізнатися як приготувати свинину по-китайськи? Тоді мій покроковий рецепт з фото вам розповість як зробити це максимально швидко, смачно і приємно. Свинина по-китайськи - блюдо з безліччю різних відтінків, воно швидше виходить кисло-солодке на смак. Спробуйте, я думаю, вам обов'язково сподобається!
- М'ясо - 400 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки(+ 4 ст. Ложки для соусу)
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Вода - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Винний оцет - 4 Ст. Ложки

М'ясо нарізаємо на невеликі шматочки, складаємо в зручну посуд. Додаємо 2 ст. Ложки соєвого соусу, збитий міксером білок і борошно.

Добре перемішуємо, можна потримати близько 30 хвилин, але якщо не часу, то не обов'язково. Потім Сковорідку гарненько розігріваємо, наливаємо в неї масло і і обсмажуємо м'ясо. Робимо це частинами!

Обсмажене м'ясо викладаємо на тарілку. У тій же сковорідці обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і часник і болгарський перець.

До злегка обсмаженою овочам додаємо решту складових, в тому числі 4 ложки соєвого соусу. Готуємо на середньому вогні поки соус не загусне.

Потім в сковорідку повертаємо м'ясо все добре перемішуємо і готово!

Подаємо свинину по-китайськи з відвареним рисом. Смачного!