Свинина на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Любителям м'яса я хочу показати, як приготувати свинину на сковороді в азіатському стилі. Вона вийде пікантною і гострою завдяки спецій і гострої томатній пасті з перчиком чилі.
Готувати таке м'ясо дуже просто: воно всього лише з'єднується зі спеціями, маринується і швидко обсмажують. Ніякої зайвої метушні. На гарнір рекомендую подати відварний рис, краще нешліфований. Також можна доповнити таку свинину свіжими або вареними овочами.
- Свинина - 300-400 грам (з сальними прошарками)
- Часник - 1 зубчик
- Імбир подрібнений - 0, 5 чайних ложки
- Томатна паста чилі - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - 1 Ст. Ложка

М'ясо ріжемо невеликими шматочками і відправляємо в миску. Туди ж відправляємо всі інші інгредієнти. Часник подрібніть через чеснокодавку.

Перемішайте все з м'ясом і залиште маринуватися на 20 хвилин.

Добре розігрійте сковороду і обсмажте на ній шматочки свинини до золотистої скоринки з обох сторін.

Подавайте м'ясо гарячим з будь-яким гарніром. Ідеально підходить відварний рис.