Свинина «Garmoška»
(покроковий рецепт з фото)
Ця запечена свинина "гармошка" стане прикрасою вашого святкового столу! Блюдо дуже привертає увагу і не дарма, адже воно дуже смачне і ситне. До того ж, готується страва дуже просто!
Приготовим свинину "гармошку" в домашніх умовах. У шматку свинини робимо глибокі надрізи, але не доходячи до кінця. У надрізи вставляємо сир, помідори і часник. Загортаємо м'ясо у фольгу і запікаємо. Готову страву викладаємо на красиві тарілочки, дорізала м'ясо до кінця і розділивши його на порції. Хай щастить!
- Свинина (корейська) - 800 грам
- Сир - 400 грам
- Помідори - 600 грам
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка

Помідори нарізаємо кружечками.

Сир ріжемо пластинками.

Шматок свинини промити і зробити розрізи поперек - приблизно на 3/4, не доходячи до кінця. Потім посолити і поперчити м'ясо. У кожен надріз покласти по скибочці помідора і сиру, а також пару платівок часнику.

Загортаємо м'ясо у фольгу.

М'ясо запікати до готовності, приблизно 1 час.

При подачі на стіл дорізала м'ясо до кінця і подаємо окремими шматочками. Смачного!