Суп з фрикадельками з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Коли немає часу для варіння бульйону, на виручку мені приходить цей простий варіант, як приготувати суп з фрикадельками з фаршу. Наваристий, ситний супчик - це чудова ідея для дітей і дорослих.
В даному випадку фрикадельки робляться з курячого фаршу, але ви можете взяти і м'ясної. Манна крупа надає фаршу більш щільну текстуру, але на смак це не відіб'ється, повірте. До речі, якщо любите більш наваристі супчики, то зваріть заздалегідь бульйон. Що стосується інших добавок, то тут все на ваш смак. У мене легкий суп з овочами і горошком, але можна додати улюблену крупу або, наприклад, локшину.
- Фарш - 300 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Яйце - 1 штука
- Крупа манна - 2-3 Ст. Ложок
- Зелений горошок - 100 грам (по бажанню)
- Сіль і спеції - За смаком (лавровий лист, перець, паприка, мускатний горіх, зелень і т.Д.)

1. Вершкове масло розтопіть в каструлі, обсмажте в ньому половинку цибулини, нарізавши її дрібними кубиками.

2. Очистіть і подрібніть морква. Можна натерти її на терці або нарізати: як вам більше подобається. У каструлю влийте чисту воду або бульйон і викладіть моркву.

3. Очистіть картопля, наріжте його кубиками і Відведіть туди ж. Додати сіль за смаком, додайте улюблені спеції.

4. Поки варяться овочі, можна зайнятися фрикадельками. У мисочку викладіть фарш, додайте подрібнену цибулю і зелень, сіль і спеції за смаком. Вбийте яйце.

5. Перемішайте все і додайте манну крупу. З готового фаршу сформуйте невеликі фрикадельки. Викладіть їх в суп, коли овочі будуть вже майже готові.

6. Після фрикадельок відразу додайте горошок, варіть ще хвилин 5-7.

7. Зніміть з вогню, за смаком додайте зелень, подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!