Суфле з горбуші
(покроковий рецепт з фото)
З горбуші можна приготувати багато смачних страв. Нещодавно я спробував рецепт приготування суфле з горбуші, яким хочу поділитися.
Щоб приготувати суфле з горбуші в домашніх умовах, потрібно:
1. Довести інгредієнти до напівготовності.
2. Довести рибу і картоплю до стану пюре.
3. Додати в блюдо інші інгредієнти і запекти його в духовці.
- Консервована горбуша - 200 грам
- Картопля - 500 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Яєчний білок - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Вершки 10% - 0, 5 склянки
- Консервована кукурудза - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Картоплю готуємо в мундирі і нарізаємо шматочками. Лук подрібнюємо, смажимо на сковорідці в маслі. Промиваємо горбушу в холодній воді.

Збиваємо рибу і картоплю блендером до стану пюре. Додаємо кукурудзу.

Додаємо солі, перцю, лука. Ми залишаємо в духовці, попередньо додавши вершків і половину збитого яєчного білка. Запікаємо протягом 25 хвилин при температурі 170 градусів.

Додаємо ще яєчного білка зверху, запікаємо 5 хвилин.