Рецепт Суфле з горбуші фото

Суфле з горбуші
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

З горбуші можна приготувати багато смачних страв. Нещодавно я спробував рецепт приготування суфле з горбуші, яким хочу поділитися.

Щоб приготувати суфле з горбуші в домашніх умовах, потрібно:

1. Довести інгредієнти до напівготовності.

2. Довести рибу і картоплю до стану пюре.

3. Додати в блюдо інші інгредієнти і запекти його в духовці.

  • Консервована горбуша - 200 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Яєчний білок - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершки 10% - 0, 5 склянки
  • Консервована кукурудза - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
суфле з горбуші - фото крок 1
Картоплю готуємо в мундирі і нарізаємо шматочками. Лук подрібнюємо, смажимо на сковорідці в маслі. Промиваємо горбушу в холодній воді.
суфле з горбуші - фото крок 2
Збиваємо рибу і картоплю блендером до стану пюре. Додаємо кукурудзу.
суфле з горбуші - фото крок 3
Додаємо солі, перцю, лука. Ми залишаємо в духовці, попередньо додавши вершків і половину збитого яєчного білка. Запікаємо протягом 25 хвилин при температурі 170 градусів.
суфле з горбуші - фото крок 4
Додаємо ще яєчного білка зверху, запікаємо 5 хвилин.

Схожі рецепти