Стручкова квасоля з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий варіант овочевого гарячого блюда хочу запропонувати вам спробувати. Блюдо досить просте, недороге, ситне. Те, що потрібно для щоденного меню. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні.
Покажу вам, як приготувати стручкову квасолю з картоплею, тушковану зі спеціями і овочевими пюре. Страву можна подавати до столу як самостійно, так і доповнивши м'ясом або рибою, наприклад. Якщо ви любите гостреньке, сміливо додавайте трохи чилі, буде дуже здорово. Це ароматне і апетитне блюдо для різноманітності звичного меню.
- Картопля - 4-5 штук
- Стручкова квасоля - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перець - 1/2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком (часник, імбир, koriandr, чилі, каррі, куркума)

1. Очистіть і наріжте дрібними кубиками картоплю. Наріжте квасоля і з'єднайте з картоплею в каструлі або сотейнику.

2. Подрібніть в пюре помідор.

3. Слідом в пюре - цибуля.

4. Додайте пюре до овочів.

5. Додати сіль, додайте спеції, подрібнений в пасту часник і імбир, перець.

6. Влийте оливкове масло і приблизно півсклянки води.

7. Перемішайте і тушкуйте на середньому вогні хвилин 20 (до м'якості картоплі).

8. Стручкова квасоля з картоплею готова. Смачного!