Стручкова квасоля з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Раніше стручкова квасоля здавалася мені прісної і нудною на смак, але пара простих маніпуляцій перетворює її в оригінальне і смачне блюдо! ділюся рецептом!
Стручкова квасоля з горіхами ідеальна в якості легкого гарніру, коли не хочеться їсти картоплю або макарони. Для цього рецепта я використовувала суміш з мигдалю, пекана і волоського горіха, ви можете взяти щось одне. Так само до квасолі добре підійдуть кедрові горіхи і кешью. А тепер я розповім докладніше, як приготувати стручкову квасолю з горіхами.
- Стручковая фасоль - 200 грам
- Горіхи - 50-70 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Прованські трави - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Часник натріть на дрібній тертці. Обсмажте разом з прованськими травами на середньому вогні до розкриття аромату.
Потім додайте стручкову квасолю, добре перемішайте. Накрийте кришкою і залиште гаситися на 3-5 хвилин.
Горіхи дрібно порубати ножем і додайте до квасолі. Обсмажте все разом без кришки ще пару хвилин. В кінці посоліть за смаком.
Стручкова квасоля з горіхами готова, смачного!