Стручкова квасоля в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Стручкова квасоля в сметані - це дуже смачний, ніжний і ароматний гарнір, який прекрасно підійде до будь-якої птиці, м'яса, рибі, обожнювання, спагетті і т.Д. Беріть на замітку рецепт!
Для приготування гарніру будемо використовувати заморожену квасолю і додамо лук. Спеції ви можете вибирати за смаком, мені подобається паприка і каррі. Сметана в поєднанні з квасолею дає відмінний результат, при бажанні можете додатково додати трохи соєвого соусу.
- Стручковая фасоль - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Крем - 150 грам
- Вода - 80 мілілітрів
- Каррі - За смаком
- Паприка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Перекладіть стручкову квасолю в глибоку сковороду.

Очистіть ріпчасту цибулю, spolosnite, наріжте півкільцями і перекладіть до квасолі.

Додайте в сковороду сметану.

Додайте до квасолі всі спеції і трохи води, тушкуйте під кришкою 12-15 хвилин. Через деякий час зніміть пробу, і подавайте блюдо до столу.

Приємного вам апетиту!