Стручкова квасоля в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Стручкову квасолю найчастіше асоціюють з корисною і здоровою їжею. І тим не менш, мало хто може похвалитися знанням смачних рецептів приготування стручків. Пропоную виправити ситуацію!
Ступінь готовності стручків можна вибрати на свій смак: присутність легкої хрустінкой, або м'яка, тане в роті квасоля. Насіння соняшнику цілком можна замінити на інші злаки або горіхи. Фантазуйте!
- Фасоль стручковая - 400 грам (свіжоморожена)
- Сир - 100 грам (твердих сортів)
- Часник - 1 зубчик
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Прованські трави - 1/2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Насіння соняшника - 3-4 Ст. Ложок (обсмажені)

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Лук наріжте пір'ям.

У чаші мультиварки нагрійте рослинну олію (програма "випічка" ), опустіть цибулю і обсмажуйте протягом 10 хвилин.

По закінченню часу, додайте до цибулі квасоля, сіль, прованські трави. Перемішайте і готуйте на програмі "випічка" 30 хвилин.

Натріть сир на крупній тертці.

Для 5 хвилин до закінчення програми "випічка", додайте до квасолі сир і лавровий лист. Перемішайте. Після завершення програми, тримайте блюдо на підігріві, до подачі.

Перед подачею посипте насінням соняшнику, перемішайте і сервірують індивідуально. Смачного!