Стручкова квасоля в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч рецептів приготування стручкової квасолі, але даний рецепт, як на мене, найкращий! Квасоля обсмажується в ніжному клярі, виходить хрусткою і дуже смачною. Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування стручкової квасолі в клярі. Квасоля відваріть до готовності, умочіть в кляр і обсмажте у фритюрі. До столу подавайте в гарячому вигляді і з томатним соусом. Ніякого додаткового гарніру не буде потрібно, виходить і так дуже смачно! хай щастить!
- Фасоль стручковая - 400 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Квасоля промийте і поріжте невеликими шматочками. Відваріть в підсоленій киплячій воді, приблизно 10 хвилин.

Кляр готується з яйця, солі і води, змішаних до однорідності з борошном.

Вмочуємо квасоля в кляр.

Обсмажуємо квасоля на рослинній олії до золотистого кольору клярі. Подаємо з томатним соусом. Смачного!