Сосиски в хлібі для тостів
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу запропонувати вам рецепт оригінального хот-дога - в хлібі для тостів з сиром. Виходить і зовні дуже апетитно, і на смак просто чудово. Готується такий хот-дог швидко і просто.
Рецепт, як приготувати сосиски в хлібі для тостів, дуже простий і досить швидкий. Продуктів вам знадобиться зовсім небагато, з основних - сосиски, хліб і бутербродний сир. Подавати такі хот-доги я раджу зі свіжою зеленню і улюбленими соусами: кетчупом, майонезом, гірчицею і т. d. Природно, смак хот-догів виходить просто дивовижним, хліб підсушується в духовці, стаючи хрустким, а середина перетворюється в дуже ніжну і соковиту, завдяки тому, що сир плавиться і обволікає сосиску. Зовні хот-доги виходять оригінальними і дуже апетитними. Обов'язково спробуйте приготувати такі сосиски в хлібі для тостів у себе вдома.
- Сосиски - 2-3 штук
- Хліб тостерний - 5-6 скибочок
- Сир твердий - 5-6 скибочок
- Кетчуп - За смаком
- Майонез - 1/2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. У продажу є тостерний хліб за розміром трохи більше звичайного, він біліше і м'якше, з ним легше працювати, він не кришиться і не ламається, але якщо такого знайти не вийшло, то прекрасно підійде і звичайний тостерний хліб, який продається в будь-якому хлібному магазині. Цього разу я вирішила спробувати саме з таким хлібом, вийшло дуже здорово!
Ображати краю кожного скибочки. Якщо м'якуш почне кришитися, то його можна злегка збризнути водою або молоком, тоді він розм'якне і кришитися НЕ буде.
На кожну скибочку хліба покладете шматочок сиру.
На край покладіть половинку сосиски і загорніть хліб в трубочку. Тепер краю хліба, які ми відрізали спочатку, змастіть майонезом і «приклейте» до трубочки з хліба. Вийшло дуже симпатично, Чи не справедливість? А буде ще краще, коли хот-дог запече.
Запікайте хот-доги в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин. Готові хот-доги повинні стати зовні золотистими, і сир всередині повинен розплавитися.
Готові хід-доги в хлібі для тостів полийте кетчупом і посипати подрібненою петрушкою або зеленою цибулею. Смачного!