Рецепт Сосиски у тісті фото

Сосиски у тісті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Сосиски
На полуденок
Страви в тесті

На приготування сосисок в тісті піде близько 2-ї години, але що може зрівнятися з м'яким, злегка солодким тестом, гарячим сиром і пряної ковбаскою? Це один з кращих варіантів для перекусу.

Сосиски в тісті стануть прекрасним повноцінним сніданком. Чудово підійдуть для гарячих страв, ідеально поєднуються з гострими соусами і внесуть різноманітність на святковий стіл. Давайте дізнаємося, як приготувати сосиску в тісті.

  • Дріжджі - 7 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Мелений імбир - 1 щіпка
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 500 грам
  • Сир тертий - 10 Ст. Ложок
  • Варені ковбаски - 10 штук
1
Змішайте в невеликій мисці воду, дріжджі, додайте чайну ложку цукру і імбир, затримка на 5 хвилин.
2
Потім змішайте молоко, топлене масло, яйце, цукор, сіль і збивайте міксером до отримання однорідної маси.
3
Додайте 150 грам борошна, дріжджі і збийте до повного розчинення.
4
Замісити тісто, додавши борошна по 2 столові ложки за один раз, поки тісто не прилипне до сторін чаші.
Дістаньте тісто з чаші, сформуйте з нього кулю.
Змастіть миску топленим маслом і помістіть туди тісто.
Накрийте чистим рушником, дайте йому піднятися, поки він не подвоїться в розмірах. Це може зайняти часу близько півтори години.
5
Розділити тісто 10 порцій, кожну з яких розкачайте.
Беріть частина тесту, посипте 1 столовою ложкою тертого сиру по центру, покладіть приготовлену сосиску зверху, загорніть тісто навколо сосиски і сиру.
Помістіть шов стороною вниз на викладені листи для випічки, залиште на 30 хвилин.
Запікайте сосиски протягом 8-10 хвилин при 200-220 градусах (або до золотистого кольору).
6
Вимкніть духовку, відкрийте її дверцята і дайте ще постояти сосисок в тісті 3-5 хвилин.

Схожі рецепти