Солянка в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
З настанням холодів хочеться частіше вживати різні гарячі супи, адже вони є не тільки корисними для шлунка, але і мають зігрівальні властивості. Пропоную рецепт солянки в горщиках.
Приготуємо солянку в горщиках в домашніх умовах. Як відомо, страви в горщиках володіють особливим смаком і ароматом. Солянка виходить насиченою, з яскраво вираженим характерним солонуватий смак і чудесним запахом. Для пікантності додають скибочки лимона, а також сметану. Вдалого приготування!
- Бульйон м'ясний - За смаком
- Мясні продукти - 400 грам (шинка, сосиски і т.П.)
- Огірки солені - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1/2 склянки
- Спеції - За смаком (лавровий лист і перець горошком)
- Оливки - 5-6 штук
- Зелень - За смаком
- Крем - За смаком
- Лимон - 1/2 штуки

Лук очищаємо і подрібнюємо. Обсмажуємо до м'якості в сотейнику. Потім додаємо дрібно порізані огірки і перець, готуємо ще кілька хвилин.

Тепер додайте очищену і порізану кільцями моркву.

Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками, всі м'ясні інгредієнти нарізаємо кружечками або кубиками. Складаємо все в сотейник, тушкуємо разом 5 хвилин. Додаємо томатну пасту і спеції, перемішуємо. Продовжуємо гасити ще 7 хвилин.

Розкладаємо приготовлену масу по горщикам, наповнюючи їх на половину. Доливаємо гарячий бульйон (майже до верху). Додаємо дрібно порізані оливки, засипаємо подрібнену зелень.

Накриваємо горщики кришками, ставимо їх в прогріту до 160 градусів духовку. Чекаємо, поки солянка закипить. І подаємо до столу.

Суп подається зі сметаною і порізаним лимоном. Смачного!