Рецепт Сніданок «підосичники» фото

Сніданок «підосичники»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Яйця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На святковий стіл, Фуршет

Останнім часом на свята я почала робити різноманітні закуски. Замість однієї-двох, буває, захоплююся і створюю штук 5. У мене накопичується багато рецептів, якими я із задоволенням ділюся.

Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати закуску "красноголовці" . Виглядають такі грибочки на столі дуже ефектно, а насправді складаються всього з декількох інгредієнтів. Ось, що означає подача! Закуска буде доречна на будь-якому святковому столі. Цього разу вона у мене відмінно виглядає на Новорічному і Різдвяному столі.

  • Яйце - 6 штук
  • Печінка тріски - 1 штука (банку)
  • Майонез - 1 Чайна ложка
  • Зелень - За смаком
  • Чай міцний - 300-400 мілілітрів
шведський

Схожі рецепти