Сніданок «підосичники»
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом на свята я почала робити різноманітні закуски. Замість однієї-двох, буває, захоплююся і створюю штук 5. У мене накопичується багато рецептів, якими я із задоволенням ділюся.
Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати закуску "красноголовці" . Виглядають такі грибочки на столі дуже ефектно, а насправді складаються всього з декількох інгредієнтів. Ось, що означає подача! Закуска буде доречна на будь-якому святковому столі. Цього разу вона у мене відмінно виглядає на Новорічному і Різдвяному столі.
- Яйце - 6 штук
- Печінка тріски - 1 штука (банку)
- Майонез - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
- Чай міцний - 300-400 мілілітрів
