Смузі для імунітету
(покроковий рецепт з фото)
Смузі може бути не тільки смачним, але і корисним! Наприклад, напоєм можна зміцнити імунітет, з'єднавши в ньому різні ягоди, фрукти та інші складові. Готуйте влітку і взимку ягідний смузі!
Бажано не вживати смузі на кефірної основі натщесерце. Вони ідеальні для перекусів, вечері або полудня. Сорт ягід особливої ролі не грає, головне - видаляти з них кісточки, якщо вони великі: вишня, кавун і т.Д. Дегустується напій відразу ж після приготування, поки він не расслоился.
- Полуниця - 60 грам
- Журавлина - 50 грам
- Чорниця - 50 грам
- Кефір - 200 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Мед квітковий - 1-2 Ст. Ложок

Підготуйте зазначені інгредієнти. У зиязикай час можна використовувати заморожені ягоди, давши їм злегка розморозитися перед приготуванням напою.

Ягоди всипте в чашу блендера, попередньо промивши і видаливши з них стеблинки, листочки і інше сміття, якщо він був.

Викладіть квітковий мед. Якщо у вас або у ваших рідних алергія на даний продукт, то замініть його цукровим піском або цукрозамінників, сиропом, отбензініванія.

Влийте кефір будь-якої жирності, але обов'язково свіжий! Чим більше днів з моменту виготовлення цього напою, тим більше кислим він буде на смак.

Подрібніть все протягом 2-3 хвилин на пульсуючому режимі.

Розлийте приготований ароматний і барвистий смузі в стакани і прикрасьте ягідками, листочками м'яти. У літню пору напій можна подати з кубиками льоду.