Смажена свинина в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Зовсім нескладно приготувати смажену свинину в мультиварці. Ви ріжете м'ясо і закладаєте його в чашу мультиварки, а отримуєте рівномірно просмажене м'ясо, смачне м'ясо. Спеції зроблять його ароматними.
Смажену свинину в мультиварці можна робити з цибулею або з цибулею і морквою. Для цього спочатку обжатьте цибулю, а потім вже додайте м'ясо. Смажена свинина приготована в мультиварці залишається соковитою і ніжною, а посипана спеціями ще й ароматної. М'ясо перемішуйте, щоб воно рівномірно засмажити з усіх боків. Подавати смажену свинину можна з відвареним рисом, овочами і соусами. Успіхів і приємного апетиту.
- Свинина - 500 грам
- Рослинна олія - 30-40 грам
- Сіль, спеції - За смаком

Свинину порізати і посипати спеціями.

У чашу мультиварки налити масло і включити режим "смаження" .

Закласти м'ясо в чашу мультиварки.

Смажити 45 хвилин.

Кожні 10-15 хвилин м'ясо потрібно помішувати.

М'ясо готове!

Смачного!