Сьомга на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - рецепт, як приготувати сьомгу на мангалі! Гаряче прямо з мангалу прекрасно і в літній, і в зиязик пору року. Беріть на замітку простий і смачний рецепт рибки!
Перед вами простий рецепт сьомги на мангалі, і я впевнена, що вам він сподобається. Готувати легко і просто. Єдине зауваження щодо кількості соусу і води: у мене соєвий соус був дуже концентрованим, а якщо у вас звичайний соус, тоді можна не додавати так багато води. Удачі вам!
- Сьомга (філе) - 1 кілограм
- Соєвий соус - 1 Склянка
- Цукор коричневий - 3/4 склянки
- Цукор білий - 1/2 склянки
- Вода - 2 склянки
- Масло оливкове - 1/3 склянки
- Часник мелений - 2 чайних ложки
- Імбир мелений - 2 чайних ложки

1. Рибу розморозимо, якщо використовуємо не свіжо охолоджену. Помиємо, обсушити і наріжемо порційними шматочками.

2. Змішаємо окремо всі компоненти для маринаду і разом з шматочками риби закриємо маринад в пакеті або в мисці під щільною кришкою. Маринуємо приблизно 4-5 годин в холодильнику.

3. А тепер просто гарненько розігріємо гриль і запікаємо на ньому рибу хвилин 15 до легкого зарумянивания!

4. От і все! Приємного вам апетиту!