Сирне печиво на пахте
(покроковий рецепт з фото)
Сирне печиво на пахте виходить м'яким, в міру солоним з цікавим сирно-вершковим смаком. Його можна брати з собою для легкого перекусу, подавати з чаєм, кави або до пива. Пригощайтеся!
Перед вами простий рецепт, як приготувати сирне печиво на пахте. Бавовна - це побічний продукт, який виходить при збиванні масла з вершків. Її часто використовують в кондитерських виробах, солоної і солодкої випічки.
- Борошно - 2 склянки
- Бавовна - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сир Чеддер - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Жовток - 1 штука
- Вода - 1 Ст. Ложка

Підготуйте необхідні інгредієнти. У миску просійте борошно, додайте розпушувач і сіль.

Сир натріть на крупній тертці. У мисці з'єднайте сир, яйце, paxtu, розм'якшене вершкове масло, перемішайте.

Додайте борошняну суміш, швидко замісіть м'яке тісто.

На пергаменті розкачайте тісто в пласт, товщиною 0, 7-1 см. Постинаєте кругле печиво за допомогою стопки (діаметр верху - 6 см). Виходить 32-33 шт.

Жовток з'єднайте з 1 ст. L. Води, перемішайте. Змастіть цією сумішшю верх печива за допомогою силіконової кисті. Поставте запікатися в розігріту до 220 ° С (425 ° F) духовку на 20-25 хвилин.

Готове печиво повністю остудіть. Смачного!