Сирна бабка
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас виникає проблема з тим, щоб нагодувати дитину сиром, то на допомогу прийде рецепт твороженной бабки, який займає дуже мало часу для приготування і схожий на смачний кекс.
Перед вами рецепт, який розповість, як приготувати сирну бабку. Вона готується дуже просто з використанням інгредієнтів, доступних за ціною. Вони завжди є в холодильнику і на кухні. Звичайно, значно духмяний і смачний така випічка виходить, якщо є можливість використовувати домашній сир. Ця страва дуже допоможе батькам, яким складно нагодувати дітей сиром.
- Сир - 500 грам
- Яйця курячі - 4 грами
- Цукор - 100 грам
- Крупа манна - 3 Ст. Ложки
- Ізюм - 50 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Ванільний цукор в пакетах - 1 штука

1. Візьміть сир будь-якої жирності. Його слід перебити в м'ясорубці або в блендре. Або перетріть сир через дрібне сито.

2. Жовтки відокремте від білків. Перекладіть жовтки в глибоку миску. З'єднайте їх з цукром і м'яким вершковим маслом. Все ретельно розітріть.

3. Отриману суміш додайте в сир. Все ретельно змішайте за допомогою блендера або вручну так, щоб утворилася пухка маса.

4. Промийте ізюм. Обсушити від зайвої вологи. Додайте до родзинок пару ложок манки. Перемішайте. Потім з'єднайте з сирною масою.

5. Решта білки збийте за допомогою міксера в стійку піну. Потім збиті білки акуратно вмішати в сирну масу.

6. Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму для випікання щедро змастіть вершковим маслом. Посипте дно і стінки форми панірувальними сухарями або манкою. Викладіть масу в форму. Поставте її в духовку. Випікайте 40-45 хвилин. Сирну бабку охолодіть, не виймаючи з духовки. Потім остигнула бабку подавайте до столу, нарізаючи на порційні шматочки.