Швидкий яблучний соус
(покроковий рецепт з фото)
З м'ясними стравами, картоплею або навіть десертами цей соус поєднується просто фантастично. А простота процесу дозволяє балувати себе і близьких їм досить часто Запам'ятовуйте рецепт!
Хочу запропонувати вам нескладний варіант, як приготувати швидкий яблучний соус з корицею всього за півгодинки. Додавання і цукру, і соку лимона робить його дійсно універсальним в застосуванні. До того ж він хороший і в теплому вигляді, і в холодному. У щоденному меню точно не буде зайвим.
- Яблуко - 3 штуки
- Паличка кориці - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Цукор - 100 грам

1. Ось такий невеликий набір продуктів ми будемо використовувати.

2. Яблука очистіть і наріжте невеликими шматочками.

3. Корицю і яблука відправте в невелику каструльку або сотейник. Влийте трохи води (буквально, щоб покрила дно і яблука не присмажувалися). Накрийте кришкою і млоїте хвилин 15 до м'якості. Після додайте цукор і сік лимона. Залиште ще на 10 хвилин на повільному вогні.

4. Зніміть з вогню і за допомогою блендера перетворите яблучка в пюре.

5. Ось такий ароматний, апетитний і швидкий яблучний соус вийшов.